Со Исидора Бјелица
Foto

Со Исидора Бјелица

Одиме во домот на една од најконтраверзните балкански писателки. Авторка на книги, тв проекти, но и дизајнер на шапки. За необичното детство. За политичкиот активизам. Богатство од приказни со Исидора Бјелица. Само во Патот до успехот.

0 Коментари

Остави коментари