Со фронтменот на Ван Гог, Звонимир Ѓуќиќ Ѓуле
Foto

Со фронтменот на Ван Гог, Звонимир Ѓуќиќ Ѓуле

Рокерска средба во Патот до успехот. Влегуваме во студиото на фронтменот на Ван Гог, Звонимир Ѓукиќ Ѓуле. Пречек со музика и нешто што се вика вангоговача. За почетоците со музиката како дете. За леснотијата за напуштањето на работите. За магијата на македонското девојче. На разни теми со Ѓуле, само во Патот до успехот

0 Коментари

Остави коментари