Со Ферус Мустафов, прв дел
Foto

Со Ферус Мустафов, прв дел

Кралот на саксофонот во Патот до успехот. Како започнало се. за нескротливата страст за кларинет. За неговиот татко, познатиот музичар Илми. Подготвен на се за музиката. Цело семејство музичари. Но кралот е само еден. Ферус Мустафов во Патот до успехот.

0 Коментари

Остави коментари