Со Данчо Чевревски, втор дел
Foto

Со Данчо Чевревски, втор дел

Продолжуваме да чекориме по животниот пат на Данчо Чеврески. Говориме за работата со некои од легендарните режисери. Од несреќен случај на сет до болница да го види новороденчето. За односот кон него од своите. За политиката денес. Данчо Чеврески со своето големо искуство со право се запишува во Патот до успехот.

0 Коментари

Остави коментари