Со Борис Новковиќ, прв дел
Foto

Со Борис Новковиќ, прв дел

Еден од најголемите шармери со гитара во поранешната држава Борис Новковиќ во Патот до успехот. Сам дава дефиниција за своето место на музичката скала. За детството во сенката на познатиот татко. За бунтовноста во тинејџерските години. За стихот во песната „Тамара“ кој делува морничаво од оваа дистанца. Портрет на Борис Новковиќ во Патот до успехот.

0 Коментари

Остави коментари