Со Аница Добра
Foto

Со Аница Добра

Актерката со голема харизма, ја отвараме нејзината приказна. Од запишувањето на Академијата, за блискиот колега кој немал високо мислење за неа на почетокот. Како е да се работи на филм? Погледнете го интервјуто со Аница Добра, само во Патот до успехот.

0 Коментари

Остави коментари