Славе Младеновски е реизбран за претседател на Комора на медијатори
Foto

Славе Младеновски е реизбран за претседател на Комора на медијатори

Славе Младеновски е реизбран за претседател на Комора на медијатори на Република Северна Македонија на денешното вонредно собрание. Функцијата на Младеновски ќе биде во наредните две години. 

Младеновски во своето обраќање рече дека Комората ќе работи на промоција на медијацијата во интерес на граѓаните и деловните субјекти. Младеновски рече дека тој и избраниот одбор ќе се заложат Република Северна Македонија да биде лидер во регионот во областа на медијацијата.

 

0 Коментари

Остави коментари