Скопскиот бенд „Дупер“ - вистинско освежување на македонската музичката сцена
Foto

Скопскиот бенд „Дупер“ - вистинско освежување на македонската музичката сцена

Гости: Борис Какуринов, Мартина Баракоска и Илчо Нечковски

0 Коментари

Остави коментари