Симовски за тв 24: Постои бојкот за пописот во дијаспората, особено во Северна Америка и Австралија
Foto

Симовски за тв 24: Постои бојкот за пописот во дијаспората, особено во Северна Америка и Австралија

77 122 лица од дијаспората се самопопишале преку апликацијата на Државна статистика - покажуваат последните податоци.

Првиот човек на статистика Апостол Симовски за тв 24 вели дека одзивот е задоволителен, но има антикампања особено изразена кај нашинците во Северна Америка и Австралија.

0 Коментари

Остави коментари