ШТО САКА И ЗОШТО Е КОНТРОВЕРЗЕН МИЦКОСКИ?
Foto

ШТО САКА И ЗОШТО Е КОНТРОВЕРЗЕН МИЦКОСКИ?

И опозиција и власт, кога е веродостоен лидерот на ВМРО-ДПМНЕ? Трилинг со сведоштво за морничавоста во Мадрид и Шпанија. Дали вирусот ќе ги инфицира надежите за конечен почеток на преговорите со екипите од Унијата?

0 Коментари

Остави коментари