Што нудат кандидати во своите програми 12-те кандидати за градоначалник на град Скопје?
Foto

Што нудат кандидати во своите програми 12-те кандидати за градоначалник на град Скопје?

27. септември - официјален почеток за кампањата за Локалните избори 2021. За град Скопје 12 кандидати за градоначалник. ТВ24 ги соочи на исто место и во исто време. Жичарница како алтернативен превоз, пловен Вардар, дислоцирани споменици, широки булевари, надземни и подземни патишта. Што нудат кандидатите во своите програми? За кого би гласале доколку не се во изборната трка?

Две дебатни емисии во кои бараме одговор на прашањата - кој е профилот на вистинскиот градоначалник и како идниот градски татко ја гледа метрополата.

0 Коментари

Остави коментари