Што ќе бара Алтернатива за влез во владата?
Foto

Што ќе бара Алтернатива за влез во владата?

Гости се: Новинарите  Александар Чомовски и Томислав Кежаровски и аналитичарот Сафет Бишевац

0 Коментари

Остави коментари