Што е следно во СДСМ?
Foto

Што е следно во СДСМ?

Врие во СДСМ, се отцепуваат фракции. Пркосот на Пауновски, се повлекува Радмисла Шекеринска од заменичкото место. Што е следно во СДСМ? Незадоволство во извештајот на Греко за корупција. Критики за Љупчо Николовски, вицепремиерот за корупција.

Гости во 24 анализа се Коста Петров потпретседател на СДСМ, Миле Талески пратеник од СДСМ, Александар Тортевски адвокат и Алберт Муслиу политички аналитичар.

0 Коментари

Остави коментари