Што е потребно за победа во првиот круг на локалните избори?
Foto

Што е потребно за победа во првиот круг на локалните избори?

Оние кои нема да бидат избрани на првиот изборен круг битката ја продолжуваат на вториот закажан за две недели. Што е потребно за победа во првиот круг на локалните избори?

0 Коментари

Остави коментари