Шилегов: Скопје до 2024 без метеж во сообраќајот и урбанизација надвор од централното јадро
Foto

Шилегов: Скопје до 2024 без метеж во сообраќајот и урбанизација надвор од централното јадро

За следните четири години подготвивме сериозен пакет финансиска поддршка за сите граѓани, скопје е град кој се грижи за сите, рече кандидатот за градоначалник на Скопје од СДСМ и коалицијата. Најави намалување на  метежот во сообраќајот и урбанизација надвор од централното јадро.

0 Коментари

Остави коментари