Шеќеринска: Присуството на АРМ влева доверба
Foto

Шеќеринска: Присуството на АРМ влева доверба

Зошто присуството на војската во време на пандемија на корона е важно  Министерката за одбрана Радмила Шеќеринска за емисијата 25 минути објаснува, влева доверба, ред, ги намалува тензиите и притисокот кој сите го чувствуваме.

0 Коментари

Остави коментари