Шекеринска: Државата ќе биде цел на хибридни и кибер напади, ВМРОД-ДПМНЕ бара одговорност од премиерот и соработниците
Foto

Шекеринска: Државата ќе биде цел на хибридни и кибер напади, ВМРОД-ДПМНЕ бара одговорност од премиерот и соработниците

0 Коментари

Остави коментари