Шапхаска: Беспредметно е останувањето дома на родителите по отворањето на градинките
Foto

Шапхаска: Беспредметно е останувањето дома на родителите по отворањето на градинките

Во една ваква дневна состојба, со црн биланс за само 24 часа, владата одлучи сите родители кои досега беа ослободени со мерките, особенно хронично болните од идната среда да се  вратат на работа, а престанува да важи и користењето на продолжено породилно отсуство.

Министерката за труд и социјална политика Јагода Шапхаска вели дека беспредметно е останувањето дома на родителите по отворањето на градинките.

0 Коментари

Остави коментари