Седница на Законодавно-правната комисија
Foto

Седница на Законодавно-правната комисија

Во Собранието на Република Северна Македонија денеска седница ќе одржи Законодавно-правната комисија. На дневен ред на седницата се Предлог – законот за изменување и дополнување на Законот за виното во второ читање и Предлог – законот за материјално обезбедување на невработените лица поради приватизацијата на претпријатијата со доминантна сопственост на државата во прво читање.

0 Коментари

Остави коментари