Се запали автомобил во скопски Аеродром
Foto

Се запали автомобил во скопски Аеродром

Во скопски Аеродром, по 19 часот на улицата Методија Шаторов Шарло згоре автомобил шкода.  Освен матерјалната штета нема повредени.На лице место увид вршат полицијата и противпожарна екипа кја брзо интервенираше и спречи пожарот да се прошири на околните возила/

Соседите сведочат дека слушнале силен одек на експлозија и веднаш излегле надвор, а автомоблот бил во пламен.

Foto

0 Коментари

Остави коментари