Се уште се прави анализа за промена на прагот на ддв
Foto

Се уште се прави анализа за промена на прагот на ддв

Во министерството за финансии се уште се прават анализите за ефектите од прогресивниот данок но и за промена на прагот за ддв. Ресорната министерка вели дека подтадотците од анализиите наскоро ќе бидат достапни за јавноста.

0 Коментари

Остави коментари