Се навестува ли нова политичка неизвесност?
Foto

Се навестува ли нова политичка неизвесност?

Се навестува нова политичка неизвесност со одлуката на Алтернатива со ставот дали ќе поддржат недоверба на владата. 

Гости се Трајко Славески од ВМРО-ДПМНЕ и Јован Деспотовски од СДСМ.

0 Коментари

Остави коментари