СДСМ на средба со граѓани
Foto

СДСМ на средба со граѓани

СДСМ и коалицијата „Најдоброто за мојата општина“ вечерва со активности меѓу граѓаните, на средби со граѓани, но и на непосредни контакти од врата на врата со граѓаните. Ветуваат зелени и чисти општини, градови  со организиран сообраќај. Ветуваат интензивна работа во следните четири години на приоритетите на граѓаните. Од партијата велат дека во оваа кампања знаат точно кои се барањата граѓаните и за нив ветуваат конкретни решенија. Од СДСМ порачуваат: продолжуваме заедно да ги градиме општините  во модерна и напредни и општини подобри и поубави за сите нас.

0 Коментари

Остави коментари