СДСМ: Иванов да го прекине молкот за становите на неговиот син
Foto

СДСМ: Иванов да го прекине молкот за становите на неговиот син

Ѓорге Иванов да го прекине молкот за информациите дека неговиот син купил два стана од над 200 квадратни метри на атрактивна локација на водно и да им одговори на граѓаните со кои пари се купени и зошто не се пријавени, обвинува владеачката СДСМ.

0 Коментари

Остави коментари