Самуел Жбогар за ТВ 24: СЈО, услов за Европскиот совет во октомври
Foto

Самуел Жбогар за ТВ 24: СЈО, услов за Европскиот совет во октомври

Колку датум во октомври ќе биде реалност? Може ли Европската Унија да гарантира? Ја губи ли Брисел кредиб илноста по најновото европско Не за земјава - гостин во централниот дневник на тв 24 е амбасадорот на ЕУ во земјава, Самуел Жбогар. Со него разговараше Душица Мрѓа.

0 Коментари

Остави коментари