Рот: Крајно време е ЕУ да ги исполни ветувањата и да ги почне преговорите со Скопје и Тирана
Foto

Рот: Крајно време е ЕУ да ги исполни ветувањата и да ги почне преговорите со Скопје и Тирана

0 Коментари

Остави коментари