РКЕ донесе одлука за незначително намалување на цената на струјата
Foto

РКЕ донесе одлука за незначително намалување на цената на струјата

Со ценовна еквилибристика - намален ддв повисоки трошоци за компаниите - цената на струјата остана речиси иста. Регулаторната комисија за енергетика  донесе одлука со која сметките за електрична енергија на универзалниот снабдувач ЕВН Хоме незначително ќе се намалат.

0 Коментари

Остави коментари