Рикер до ВМРО-ДПМНЕ: „Ставете крај на политичките игри“, а Мицкоски ќе му објаснел на Рикер кој играл игри
Foto

Рикер до ВМРО-ДПМНЕ: „Ставете крај на политичките игри“, а Мицкоски ќе му објаснел на Рикер кој играл игри

0 Коментари

Остави коментари