Река: Немаме друга опција, освен ЕУ И НАТО
Foto

Река: Немаме друга опција, освен ЕУ И НАТО

Претседателскиот кандидат Блерим Река од митингот во тетовско Желино, порача дека на 21 април ќе се случи голема промена со политичкото минато. Укажа дека со неговиот нов концепт ќе ги корегира досегашните политики на власта. Во текот на средбите со граѓаните, река потенцираше дека основата на неговата кампања лежи во република против приватна држава, и перспективна република - против празна држава.

 

0 Коментари

Остави коментари