Ребаланс на буџетот: Владата прифати 6 од 187 амандмани на опозицијата
Foto

Ребаланс на буџетот: Владата прифати 6 од 187 амандмани на опозицијата

Шест од 187 амандмани поднесени од опозицијата прифати владата на дебата за ребалансот за буџетот која заврши денеска на комсијата за финансирање и буџет. Амандманската расправа траеше само шест од предвидените 10 дена, а прекрокувањето на буџетската каса, со кое се намалуваат над 50% од долговите на општините со пари од државниот буџет на пленарна седница ќе се најде в петок.

0 Коментари

Остави коментари