Ребаланс на буџет – помалку пари за капитални инвестиции, повеќе за поддршка на плати
Foto

Ребаланс на буџет – помалку пари за капитални инвестиции, повеќе за поддршка на плати

Мерката за државна подршка за повисоки плати не е позната пракса во економиите, Владата се обидува да го оствари ветувањето за просечна плата од 500 евра – смета професорот и еден од поранешните министри за финансии, Никола Поповски.

0 Коментари

Остави коментари