Работи ли опозицијата против националните интереси на државата со анти НАТО структури?
Foto

Работи ли опозицијата против националните интереси на државата со анти НАТО структури?

Специјална војна против земјава или државницки гаф? Како премиерот и неговиот кабинет не сфатија рециси една година дека се мета на руските комичари? Како ова ке влијае на односите со со земјите за кој Заев зборува во разговорите? Работи ли опозицијата против националните интереси на државата со анти НАТО структури, како што ја обвинува власта? Тимот формиран, датумот неизвесен.  Ќе биде ли октомври, реално октомрви?

Дебатираат Бојан Маричиќ советник за европски прашања и главен технички преговарач со ЕУ и Илија Димовски,пратеник од ВМРО-ДПМНЕ и шеф на македонската делегација на парламентарното собрание на НАТО.

0 Коментари

Остави коментари