Пржинското СЈО да оди во историјата - Владата предлага Русковска да го преземе, но за неа е рано да се коментира
Foto

Пржинското СЈО да оди во историјата - Владата предлага Русковска да го преземе, но за неа е рано да се коментира

0 Коментари

Остави коментари