Првото родено бебе во 2019 е машко
Foto

Првото родено бебе во 2019 е машко

Првото бебе, родено во Скопје во 2019 година е машко. Бебето е родено една минута по полноќ, во Клиниката за Гинекологија и акушерство при Универзитетскиот клинички центар во Скопје, 
тешко 3 килограми и 490 грама, а долго 52 сантиметри.

0 Коментари

Остави коментари