Првата жена оџачар во Македонија посветена на едукацијата за оџачарството
Foto

Првата жена оџачар во Македонија посветена на едукацијата за оџачарството

Гостин: Јасмина Атанасова Симјановска, оџачар

0 Коментари

Остави коментари