Прв скопски извиднички одред (ПСИО)
Foto

Прв скопски извиднички одред (ПСИО)

Гостин: Снежана Јанковиќ, началник и проектен раководител на ПСИО, Ива Ташкова, Никола Ташков

0 Коментари

Остави коментари