Противречни изјави за „Универзална сала“, конкурсот за летна сцена е распишан, а Шилегов размислува и за референдум
Foto

Противречни изјави за „Универзална сала“, конкурсот за летна сцена е распишан, а Шилегов размислува и за референдум

0 Коментари

Остави коментари