Противпожарните служби со натчовечки напори ја спасуваат природата, но, колку им се обезбедени услови за тоа?
Foto

Противпожарните служби со натчовечки напори ја спасуваат природата, но, колку им се обезбедени услови за тоа?

0 Коментари

Остави коментари