Протести на опозицијата против власта
Foto

Протести на опозицијата против власта

Првиот состанок на собраниското тело заврши без конкретна рамка за амнестија за „Крвавиот четврток“. Во Скопје, протести на опозициската ВМРО-ДПМНЕ. Бараат власта да си замине и обвинуваат за партизирано судство. Гости во 24 анализа се: Тодор Пендаров колумнист, Исмет Рамадани аналитичар и Столе Наумов новинар.

0 Коментари

Остави коментари