Протест на Здружението на возачи од Струмица-МВР им забрани вршење технички преглед
Foto

Протест на Здружението на возачи од Струмица-МВР им забрани вршење технички преглед

Вработените од Здружението на возачи – центар за возила од Струмица денеска со блокада на патот до Просениково протестираа во знак на револт по добиеното решение за забрана за вршење технички преглед на возилата. 

МВР издаде решени за забрана за вршење технички преглед оти немале режим на сообраќај кој пак Здружението не може да го добие оти нема нов Детален урбанистички план.

0 Коментари

Остави коментари