Промоција на албумот „Која сум јас“ и видео-записот за песната „Кога најдобро те познавам“
Foto

Промоција на албумот „Која сум јас“ и видео-записот за песната „Кога најдобро те познавам“

Гостин: Теа Трајковска

0 Коментари

Остави коментари