ПРОЕКТ „ДОЈДИ ВО ПАРК СО ВЕЛОСИПЕД“
Foto

ПРОЕКТ „ДОЈДИ ВО ПАРК СО ВЕЛОСИПЕД“

Во Општина Чаир се одржа спортската активност „Дојди во парк со велосипед“ во рамки на проектот јакнење на отпорноста на локалните заедници на насилен екстремизам во Македонија.“. Целта на оваа акативност е да се промовира велосипедизмот како корисна спортска активност за здравјето на граѓаните и за поздрава еколошка средина. Ова е втора спортска активност , која Општина Чаир ја спроведува заедно со амбасадите на Велика Британија и Холандија.

0 Коментари

Остави коментари