Продолжува мешовитата комисија за историски прашања, дали очекувате напредок со Бугарија по изборите?
Foto

Продолжува мешовитата комисија за историски прашања, дали очекувате напредок со Бугарија по изборите?

0 Коментари

Остави коментари