Проблеми со уредите за идентификација и во Охрид
Foto

Проблеми со уредите за идентификација и во Охрид

Граѓаните на Охрид денеска осми пат избираат градоначалник, а седми пат членови на градскиот совет. Гласањето тече со одредени технички потешкотии со биометриските апарати кои ги отстранува it екипа.

0 Коментари

Остави коментари