Пркос наспроти инаетот - Заев не го менува ставот за Пауновски, а најави средба со инспекторите
Foto

Пркос наспроти инаетот - Заев не го менува ставот за Пауновски, а најави средба со инспекторите

0 Коментари

Остави коментари