Презентирана втората фаза на платформата „Отворени финансии“
Foto

Презентирана втората фаза на платформата „Отворени финансии“

Реформите во јавните финансии продолжуваат. Министерката за финансии на денешната прес-конференција ја презентираше втората фаза на платформата „Отворени финансии“.

0 Коментари

Остави коментари