Презентација на полугодишиот извештај на СБ за Западен Балкан
Foto

Презентација на полугодишиот извештај на СБ за Западен Балкан

Полугодишниот економски извештај на Светска банка за земјите од Западен Балкан ќе биде презентиран денеска во Скопје.

Ова е презентација на 16. издание од серијата извештаи за состојбата на економиите во земјите од Западен Балкан  – Албанија, Босна и Херцеговина, Косово, Северна Македонија, Црна Гора, Србија.

Извештајот ќе го претстават Марко Мантованели, директор на Канцеларијата на Светска банка во Скопје, Сања Маџаревиќ – Шујстер, виш економист и Бојан Шимбов, економист во Светска банка.

0 Коментари

Остави коментари