Пресуда за 27 април: Вкупно 211 години казна затвор, Чавков18 години, Дурловски ослободен
Foto

Пресуда за 27 април: Вкупно 211 години казна затвор, Чавков18 години, Дурловски ослободен

0 Коментари

Остави коментари