Премиерот Зоран Заев пред јавноста, новинарите и младите
Foto

Премиерот Зоран Заев пред јавноста, новинарите и младите

Премиерот Зоран Заев пред јавноста, новинарите и младите. Дали уставните измени се сведоа на пазар за амнестијата. Како до праведно општество, ако правдата падне на првиот тест. Која е политичпката цена што заев ќе мора да ја плати? За бегството на Груевски, за претседателките избори, за економијата и кадровските политики. Зошто добар дел од оние што гласаа за промени, сега се разочарани. 24 Отворено со премиерот Зоран Заев. Прашуваат: Ида Протуѓер, Фатмир Алиу, Катарина Синадиновска.

0 Коментари

Остави коментари