Пратениците работат и вежбаат? Собранието ќе потроши 5000 евра за сервис и одржување на фитнес опрема?
Foto

Пратениците работат и вежбаат? Собранието ќе потроши 5000 евра за сервис и одржување на фитнес опрема?

0 Коментари

Остави коментари